Freespins utan insättningskrav

När du tar dig an en casinobonus, antingen freespins eller av något annat slag, så brukar det förekomma speciella krav som ställs på dig som spelare i utbyte mot att du får nyttja spelbolagets erbjudande. Ett vanligt sådant är ett insättningskrav, vilket innebär att du själv måste sätta in en viss summa spelbara pengar på ditt spelkonto för att bonusen ska kunna användas. Antar du en bonus med detta krav så finns bonusen på ditt spelkonto, men går inte att nyttja förrän den angivna summan har satts in på ditt konto. Då en bonus är till för att du som spelare ska kunna få chansen att spela utan några egna kostnader är det många som gärna vill slippa detta och då gäller det att man håller utkik efter freespins utan insättningskrav.

Man skulle kunna tro att free spins utan insättningskrav är svåra att hitta, men så är inte fallet. När det kommer just till freespins så är det många bonusar som inte ställer sådana krav på dig som spelare, vilket gör att du helt och håller slipper egna utgifter för att kunna spela. Detta gäller såväl för dig som ny spelare och befintlig sådan och finns för de flesta spelbolagen.

Freespins utan omsättningskrav
Ett annat krav som spelbolagen kan ställa på dig spelare är att din bonus måste omsättas ett visst antal gånger innan du kan plocka ut din eventuella vinst. Har du till exempel en bonus med ett värde på 100 kronor och ett omsättningskrav på 10 gånger så betyder det att du måste spela spelomgångar till ett värde på 1000 kronor innan du kan plocka ut dina pengar från ditt spelkonto. För att kunna spela för denna summa kommer det troligen krävas att du sätter in egna pengar på spelkontot, vilket med lite otur kan göra att du går back på ditt spelande. Att även se till så din bonus inte har några omsättningskrav är ett ytterligare sätt för dig att verkligen få din bonus att bli helt och hållet kostnadsfri.