Hur får man tag på free spins

Hitta free spins

Att använda sig utav free spins och andra bonusar när man spelar på nätet är någonting som näst intill alla spelare vill göra i någon utsträckning.

Men var får man egentligen tag i dessa bonusar?

Det finns en mängd olika sätt som man kan ta till för att hålla sig ajour och samtidigt dra så mycket nytta som möjligt utav de förmåner som spelbolaget erbjuder dig. Varför inte testa ett spel du inte spelat med dina bonusar, kanske testa att spela craps?

Sociala medier

Syns man inte i sociala medier så finns man inte, är någonting som man brukar säga.

De flesta spelbolagen brukar ha egna kanaler eller sidor på till exempel Facebook och Instagram, där de marknadsför sina kampanjer och nyheter.

Genom att följa ditt spelbolag kan du få direkt vetskap om när det finns bonusar att tillgå.

Reklam

Med tanke på hur många spelbolag som idag finns på marknaden och hur tuff konkurrensen då är om spelarna, så använder många bolag free spins för att locka till sig spelare i sin marknadsföring.

Därför kan det vara lönsamt att hålla ett extra öga på tv- och radioreklamen, eller den reklam som du stöter på när du surfar runt på nätet.

Var en lojal spelare

En del casinosajter har ett upplägg där du som spelare får ta del utav free spins med jämna mellanrum under tiden som du spelar.

Antingen delas dessa ut sporadiskt, eller enligt ett färdigt upplägg som du eventuellt kan ta del utav inne på ditt konto.

Denna typ utav free spins brukar främst delas ut till de spelare som är återkommande kunder och kan därför jämföras med lojalitetsbonusar.

Vad som krävs för att du ska få ta del utav dessa bonusar skiljer sig åt, men det kan till exempel handla om att du loggat in på ditt konto ett visst antal dagar i rad, eller att du spelat ett visst antal omgångar på ett specifikt spel.

Man måste tänka på att vissa bonusar och kampanjer enbart gäller under en viss tid och därmed kan du inte vänta för länge med att använda dem.